İSTANBUL / ESENLER - Şehit Sait Ertürk Ortaokulu

Ömer GÜNEŞ - Müdür

Ömer GÜNEŞ, 1983 yılında Erzincan’da doğdu. Ortaokul ve lise öğrenimini Erzincan’da tamamladı. 2009 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) bölümünden mezun oldu. Aile Danışmanlığı eğitimini de tamamlayarak Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı unvanını aldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. Meslek hayatına özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde psikolojik danışman olarak başladı. 2010 yılında Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı Diyarbakır Tepe Bucağı İlköğretim Okulu’na atandı. 2011 yılında İstanbul/Esenler Şehit Sait Ertürk Ortaokulu’nda Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmeni olarak göreve başladı. Aynı okulda 5 yıl kadar Müdür Yardımcısı olarak görevini ifa etmiş olup, 2018 yılından itibaren okulumuzda Müdür olarak görev yapmaktadır. Birçok farklı Vakıf ve STK’ların yönetimindegönüllü olarak hizmet vermektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.