İSTANBUL / ESENLER - Şehit Sait Ertürk Ortaokulu

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik  Günü

Haz

Öğrencimiz "Mustafa Emre YILMAZ" LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye şampiyonu olmuştur.Kendisini, ailesini ve Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

İlçede 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü okulumuz tarafından yapıldı.Programa İlçe Kaymakamı Sayın Adil KARATAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Nurettin ARAS, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Veliler ve öğrenciler katıldı.Teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiyenin en büyük turnuvası olan "Eyüpoğlu Beyaz Fil Satranç Turnuvası U 12" Kategorisinde okulumuz takım halinde 1.(Birinci) olmuştur.Ayrıca Furkan Enes ÖZGÜL adlı öğrencimiz turnuvada bireyselde 1.(Birinci) olmuştur.Takımı oluşturan Furkan Enes ÖZGÜL , Enes KAYAALP, Eymen Yiğit TAKIR  ve Ela CEBECİOĞLU adlı  öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

"Esenler'e Hoş Geldiniz Öğretmenim" programı;Sayın Kaymakamımız Adil KARATAŞ, Sayın Belediye Başkanımız M.Tevfik GÖKSU ve Sayın Milli Eğitim Müdürümüz Nurettin ARAS' ın teşrifleriyle gerçekleştirildi.Esenler ailemize katılan yeni öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyoruz.

Ara

Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "En Güzel Okul Benim Okulum" projesinde, okulumuz Şehit Sait Ertürk Ortaokulu Esenler ilçemizin "En İyi Proje Okulu" seçilmiştir.

Ödül beratını, okulumuz adına, Okul Müdürümüz Cüneyt Sepetci, Müdür Yardımcımız Samet Yumak ve öğrencilerimiz, Esenlerdeki tüm okullarımızın katılımıyla düzenlenen ödül töreninde teslim almıştır.